Armed Forces България и Сърбия правят общо бойно учение. Три самолета МиГ-29

...
Armed Forces България и Сърбия правят общо бойно учение. Три самолета МиГ-29
Коментари Харесай

Сръбски изтребители и пилоти кацнаха в България за общо учение

Armed Forces 

България и Сърбия вършат общо бойно обучение. 

Три самолета МиГ-29 от 204-а авиобаза „ Полковник-летец Миленко Павлович “, известна със остарялото си наименование Батайница, на сръбските Военновъздушни сили кацнаха на летище Граф Игнатиево за подготовка и присъединяване в взаимни стрелби на зенитен полигон на Военновъздушни сили „ Шабла ”.

Преди тях с Ан-26 и Ми-17 от състава на Военновъздушни сили на Република Сърбия бяха превозени персонален състав и техника за обезпечаване на третото по ред присъединяване на сръбските изтребители в стрелбите на българския полигон.

В интервала от 07 до 11 юни 2021 година българските летци и техните сръбски сътрудници ще проведат бойни стрелби и отстрели по светещи парашутни цели. Излитанията и кацанията на летателните екипажи ще се реализират от летище Граф Игнатиево.

В ход е усилената подготовката на авиационната техника от инженерно-техническия състав на авиобаза Граф Игнатиево за пукотевица с артилерийско, бомбово и ракетно въоръжение.



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР